Senetic powiększa zarząd. Rada Nadzorcza Senetic SA,  zdecydowała o powiększeniu zarządu spółki i powołaniu Małgorzaty Schatton na stanowisko Wiceprezes Zarządu ds. Finansowych.

Rada Nadzorcza Senetic SA, uchwałą z dnia 24 sierpnia 2020 roku, zdecydowała o powiększeniu zarządu spółki i powołaniu Małgorzaty Schatton na stanowisko Wiceprezes Zarządu ds. Finansowych.

Małgorzata Schatton związana jest ze spółką od maja 2015 roku. Początkowo zajmowała stanowisko Specjalisty ds. Controllingu, następnie Kontrolera Finansowego oraz Dyrektora Finansowego. Obecnie w skład zarządu Senetic SA wchodzi Marcin Białożyt, Prezes Zarządu oraz Łukasz Bojar, Wiceprezes Zarządu ds. Sprzedaży i Marketingu.

Senetic Holding SA, w skład którego wchodzi Senetic SA, jest właścicielem kilkudziesięciu spółek zarówno krajowych, jak i zagranicznych działając globalnie jako dostawca rozwiązań IT dla firm oraz instytucji publicznych. Firma powstała w Katowicach 11 lat temu, a dzisiaj jest obecna na 151 rynkach na całym świecie.